четвер, 14 лютого 2019 р.

Життя прекрасне - коли любиш!

День святого Валентина – свято романтики, мрій, позитивних вражень .  До нього готуються і з трепетом очікують. Адже в цей день сам Бог велить зізнатися якщо не в коханні, то хоча б у приязні чи симпатії. Його відмічають з родиною, з коханими, з друзями. А учасники  клубу дитячого дозвілля «Берегинька» в цей особливий  день  проводили свій вільний час в теплих обіймах районної дитячої бібліотеки (селище Гришківці).
Що вабило їх сюди? Мабуть, все те, що дихало щирістю і любов’ю, викликало інтерес та налаштовувало на гарний настрій: зала, прикрашена кольоровими кульками та великою кількістю сердечок з амурчиками; святкові відео кліпи; легенди про священника – покровителя закоханих;  сучасна українська пісня та зворушливі поетичні рядки. А може, пошук відповіді на питання: що таке кохання?
Чимало бурхливих емоцій викликала конкурсна програма. Завдання  в парах, які утворилися від з’єднання половинок сердець, дали змогу з'ясувати, хто краще розуміє один одного без слів, хто зможе довше утримувати  почуття, хто більше знає ніжних, ласкавих слів і назв смачних страв, хто вправніше збиратиме намисто та швидше  вручить квіти  своїй симпатії.
Фінал розваг – вибір за жеребкуванням «Валентина" і "Валентини» на цілий рік  та оголошення пар-переможців у номінаціях: «ідеальна», «найчуттєвіша», «найуважніша», «найромантичніша», «найчарівніша», «найвеселіша», «глядацьких симпатій».
         Особливо приємним моментом свята стало озвучення  учасниками побажань з  «валентинок», які  надійшли в процесі  заходу кожному з них від «таємничих незнайомців», та отримання сюрпризів з повітряних кульок, які лопали від дотиків «стріл Амура».
         Працівники бібліотеки старалися зробити цей День для дітей по-справжньому яскравим і незабутнім. Коли діти дарують один одному сердечка-подаруночки, виготовлені своїми руками, а разом з ними радісну посмішку і частинку своєї любові – хіба може бути щось більш романтичним?

Любов підносить серце над землею
І робить дивовижні чудеса.
Стає людина зовсім інша з нею,
Тоді в її душі живе краса.
Тоді в душі троянда розцвітає,
Співає у душі тоді весна!
Любов людська велику силу має,
Зцілити може й оживить вона.







































Немає коментарів:

Дописати коментар