середа, 29 квітня 2020 р.

"Бібліотечні родзинки - книжкові новинки" Випуск 3

     Їх дитинство було сповнене пригодами. У школі їх вважали безпорадними невдахами та невігласами. Вдома і на роботі ніхто не вірив у них. Але згодом історія увінчала їх славою й охрестила геніями. Що ж відіграло вирішальну роль у їхньому житті: божий дар, непересічні розумові здібності, пристрасні захоплення, а, можливо, якась випадковість?

     Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв / Пуї Жан-Бернар, Блох Серж, Бланшар Анн; переклад – Павло Мигаль. – Видавництво Старого Лева, 2018. – 144 с. 

      Перед вами галерея портретів видатних особистостей, які залишили помітний слід в історії, літературі, мистецтві та науці, дарма що все починалося безладно. 
     В цій книжці на вас чекають веселі розповіді та кумедні ілюстрації, а також запрошення з усмішкою подивитися на дитячі роки та несподівані повороти долі цих особливих людей.
    А хто з вас ще не прочитав книжечки із серії «Життя видатних дітей», прошу й на них звернути свою увагу (перейдіть за посиланням: https://knigosnaj.blogspot.com/p/blog-page_22.html )

Немає коментарів:

Дописати коментар