пʼятницю, 12 серпня 2022 р.

Бібліодрайв «Погляд у майбутнє»

    День Молоді цьогоріч відзначаємо в нелегкий для нашої країни час. Особливо тривожний і відповідальний він саме для молодих людей. Коли старші з них, 18-35 річні, ведуть боротьбу з ворогом на полі бою і в тилу, волонтерять чи підтримують Україну на робочих місцях, то в серці майже кожного 14-17 річного українця затаївся неспокій , насторожене очікування, а іноді навіть розпач: «Як знайти своє місце в сьогоднішніх подіях? Чим я зможу допомогти своїй країні, коли я ще навчаюся? Який шлях обрати? Яке майбутнє мені може подарувати доля?...».
   Щоб підтримати таку молодь, допомогти в пошуку відповідей на хвилюючі питання, налаштувати на шлях позитиву та активізації саморозвитку в Гришковецькій бібліотеці для дітей був організований бібліодрайв «Погляд у майбутнє». В процесі нестандартних ігор та невимушеного спілкування вчились зацікавити співрозмовника під час першого знайомства, практикували коротко викладати свої думки, перевіряли, кого любить ФОРТУНА, демонстрували вміння фантазувати, логічно і креативно мислити, шукали формулу щастя…
     Йоганн Гете писав: «Хоча світ в цілому рухається вперед, молоді доводиться постійно починати з початку». Тож нехай усі починання української молоді вінчаються неймовірними успіхами і остаточною перемогою!








Немає коментарів:

Дописати коментар