пʼятницю, 12 квітня 2019 р.

Зустріч на перехресті казок

    23 квітня у всьому світі відзначають День книги та авторського права, мета якого — визнати незрівнянну силу книг, які є найдієвішим засобом поширення знань, зв'язком між минулим і майбутнім, мостом між поколіннями та культурами. Тому літературно-музичне рандеву "Зустріч на перехресті казок", яке відбулося 12 квітня 2019 року в районній бібліотеці для дітей (смт. Гришківці), було присвячене Її Величності Книзі.
     Особлива святкова атмосфера, яскраві костюми, відповідне музичне оформлення, гра юних акторів Театру Книги – це казка казок. Це подорож до країни Читалії, сповнена пригод та різних див. Це розповідь про добро і зло, справжню дружбу, взаємодопомогу, віру в чудеса. Це весела і повчальна історія про дівчинку Алю з книги української письменниці Галини Малик, яка разом з героями Всеволода Нестайка та багатьох зарубіжних письменників допомагала і дітям, і дорослим згадувати різні типи і види казок, доповнювати вислови про них, розкривати сторінки літературних творів, в яких були підказки виходу із непередбачуваних ситуацій…
     В дитячій бібліотеці, яку відвідувачі називають «вуликом талантів, мрій, захоплень і розваг», часто відбуваються подібні Дні, але кожен з них неповторний і по-своєму цікавий.
     Нехай зерна, взяті з мудрих книг і посіяні в душах глядачів цим бібліотечним заходом, зійдуть золотим колоссям і принесуть свої вагомі плоди. А найяскравіші моменти залишаться в пам'яті назавжди: грітимуть душу й зворушуватимуть уяву через багато років.

Немає коментарів:

Дописати коментар