четвер, 11 жовтня 2018 р.

В полі зору - дівчатка і не тільки...

        11 жовтня. В Бердичівській районній бібліотеці для дітей знову шумно  і весело. Адже тут говорять про Міжнародний день ДІВЧАТОК, вітають юних красунь з цим особливим святом! А ще згадують про славні традиції і звитягу козаків та їх нащадків, тому що незабаром - День захисника України, День Українського козацтва та свято їх заступниці - Покрови Пресвятої Богородиці.
        Продовженням бібліотечного заходу були ігри, конкурси, розваги. Активні користувачі книгозбірні  чітко і швидко виконували усі завдання, дружно підтримуючи один одного. Раунд за раундом, гра за грою... і от, нарешті,  -  "бібліокафе": чай, солодощі, приємне спілкування і релакс "Хвилинки любові". Під час релаксації  кожен уявив себе яскравою чарівною квіткою, яка випромінює любов до тих, хто поруч, до близьких людей, до рідного дому, до своєї країни, до Всесвіту.
         Працівники бібліотеки щиро вдячні дітям, які частенько зігрівають дитячу бібліотеку теплом своїх сердець, наповнюють її  зали позитивною енергією, додають кожному заходу, який тут організовується, цінні краплинки неповторності та креативу.

      




Немає коментарів:

Дописати коментар