вівторок, 24 грудня 2019 р.

Передноворічна казочка

     Скільки б не було людині літ, її душа прагне свята. А в зимові дні, напередодні Різдва та Нового Року, усі чекають чогось ОСОБЛИВОГО… І стається ДИВО! Але для цього треба не просто мріяти, а й читати, фантазувати, вивчати, творити…23 грудня юні актори бібліотечного Театру Книги Бердичівської районної бібліотеки для дітей (смт Гришківці) подарували глядачам особливий святковий сюрприз - П’єсу-шоу. Гості, які завітали в цей день до бібліотеки, потрапили на День народження принцеси в одне з казкових королівств, а потім разом з нею подорожували Країною Сновидінь. В передноворічній історії оживали герої багатьох дитячих книг. Вони танцювали і співали, нагадували про найважливіші людські чесноти, вчили бачити красу навколишнього світу та радіти життю.
     Дійові особи "Передноворічної казки": Фея Казок - Тимчук Дарина, Король - Сідлецький Олександр, Королева - Конончук Марія, Фея Доброзичліна - Голяченко Олена, Фея Симпатюліна - Колосінська Марія, Фея Снів Соня - Поліщук Софія, Чаклунка Зломоральда - Богатчук Ганна, Няня 1 - Мельничук Ярослава, Няня 2 - Цегельник Юлія, Маленька Принцеса - Тимків Лілія, Юна Принцеса - Михайлова Уляна, Король Країни Сновидінь - Дудар Вадим, Кошмарик і Чарівник (дві ролі) - Гвоздецький Гліб, Світлинка - Іванник Ганнуся, Хотабич - Хамраєв Артур. Це діти різного віку (учні від 2 до 8 класу), які навчаються в Гришковецькій гімназії та Дмитрівській школі.
      Щастя і добра, миру і злагоди, благополуччя і гарного настрою вам, любі діти і шановні дорослі! Хай здійсняться ваші найзаповітніші МРІЇ!


Немає коментарів:

Дописати коментар