понеділок, 13 березня 2023 р.

Нові подаровані книги Петра Білоуса

      Друзі! Чудова новина! В Публічній бібліотеці Гришковецької селищної ради з’явилися новенькі книжечки  – ПОДАРОВАНІ! А найприємніше те, що надіслав їх нам сам автор - шановний наш земляк Петро Білоус! Щиро дякуємо за цей безцінний дарунок для користувачів, які з нетерпінням чекають на ЦІКАВІ СУЧАСНІ УКРАЇНСЬКІ КНИГИ.
        Петро Васильович – видатний учений-медієвіст, фольклорист, краєзнавець, перекладач, літературознавець, поет і прозаїк, творіння якого хочеться читати і перечитувати. Його книги, написані живою літературною мовою, доступно і цікаво розкривають перед нами малопізнаний світ художнього слова української давнини, манять мандрівками до християнських святих місць, невимушено ведуть непростими шляхами нашої історії, щиро і правдиво вимальовуючи людину з її життєвими перепетіями...
         Дуже важливо, щоб фонди українських бібліотек поповнювались саме такою літературою, бо вона спроможна закласти базові цінності у свідомість читача, формувати думаючу особистість, творити основу для інтелектуального та культурного розвитку сучасної України.





Немає коментарів:

Дописати коментар